Καλά νέα για τους κατόχους του Galaxy Alpha, καθώς η Samsung επιβεβαίωσε ότι η αναβάθμιση σε Android 5.1.1 για την συσκευή τους έρχεται στην Ευρώπη, με την κυκλοφορία του νέου firmware να γίνεται πολύ σύντομα.

Galaxy Alpha

Η πληροφορία αυτή αποκαλύφθηκε από την Samsung Γαλλίας μέσω ενός tweet, ωστόσο η εταιρεία κατέστησε επίσης σαφές ότι η πραγματική κυκλοφορία μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, ανάλογα με τις δοκιμές των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

Οι κάτοχοι λοιπόν του Galaxy Alpha, καλό είναι να κάνουν έλεγχο για ενημερώσεις μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες και όταν η αναβάθμιση γίνει διαθέσιμη, συνιστούμε να την κατεβάσετε μέσω Wi-Fi, ενώ θα πρέπει βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία σας είναι τουλάχιστον στο 50%.

Εν τω μεταξύ, η ενημέρωση σε Android 5.1.1, ξεκίνησε να φτάνει και στις τελευταίες ναυαρχίδες της Samsung, το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροVodafone Smart Prime 6 Hands on Review: Το τίμιο Smartphone!
Επόμενο άρθροHTC One M9+: Έρχεται στην Ευρώπη στα μέσα Ιουλίου
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ