Το Facebook μόλις ανακοίνωσε με ένα blog post πως οι πολυαναμενόμενη ανανέωση του “Like” button είναι πλέον διαθέσιμη. Η παγκόσμια κυκλοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα στις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στο News Feed όλων των χρηστών.

facebook-reactions-animation

Η νέα λειτουργία ονομάζεται Reactions, ουσιαστικά είναι κάποια emoticons που θα εμφανίζονται πάνω στο κουμπί “Like”, κάτω από κάθε ανάρτηση στο Facebook. Υπάρχουν έξι για να διαλέξουμε, “Μου αρέσει, Τέλειο, Χαχα, Ουάου, Λυπάμαι…, Έλεος!”.

Στα Reactions εξακολουθεί να μην υπάρχει το κουμπί Dislike, αφού ο Mark Zuckerberg θέλει να παραμείνει θετικός.

facebook-pc-reactions

Για να προσθέσουμε ένα Reaction, απλά πηγαίνουμε με το ποντίκι μας ή το trackpad πάνω από το κουμπί Like στον υπολογιστή, ή όταν είμαστε στο κινητό κρατάμε πατημένο το κουμπί Like.

facebook-reactions-how-to

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi5: Ανακοινώθηκε επίσημα με SD820, εντυπωσιακή κάμερα και πανέμορφο σχεδιασμό
Επόμενο άρθροGionee S8: Ελληνικό Hands on Preview βίντεο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ