Με την νέα υπηρεσία του Facebook, το να ξεχάσετε μια και καλή τον/την πρώην σύντροφό σας θα γίνεται πολύ πιο εύκολα.

Facebook

Μέχρι τώρα, όταν ερχόταν η μοιραία στιγμή του χωρισμού σας και της ακολουθούμενης δημοσίευσής της στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο, ήσασταν αναγκασμένοι να διαγράψετε ή να μπλοκάρετε τον ή την πρώην (εκτός και αν πιστεύετε στην φιλία μετά από μια σχέση…). Παρόλα αυτά θα εξακολουθούσατε να “υπάρχετε” στο προφίλ του πρώην είτε σε μια εικόνα, είτε στα προτεινόμενα άτομα στο  Facebook.

Για να σας λύσει τα χέρια και τις “κακές” ιδέες, το Facebook εισήγαγε μια νέα υπηρεσία με την οποία θα ρυθμίζετε πόσα πράγματα από τον (την) πρώην θα θέλετε να βλέπετε. Συγκεκριμένα μετά από τον χωρισμό και την αλλαγή κατάστασης στο προφίλ σας, θα μπορείτε να επιλέξετε πόσα από τον φίλο σας θέλετε να δείτε, πόσα θέλετε να βλέπει αυτός – αυτή – από τις δημοσιεύσεις σας και να εμποδίζετε πόσα μπορούν να δουν οι άλλοι από το παρελθόν σας με το συγκεκριμένο άτομο.

Στην ουσία το Facebook προσπαθεί να προστατέψει τους χρήστες από άσχημες ή άβολες καταστάσεις. Η νέα υπηρεσία θα αρχίσει ως τεστ στις Η.Π.Α. από σήμερα και μπορεί να τι δούμε και στην Ευρώπη.

Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ