Τον περασμένο μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η Cortana θα γίνει διαθέσιμη σε Android και iOS συσκευές, χωρίς όμως να δώσει πληροφορίες για το πότε θα γίνει αυτό. Λοιπόν, σήμερα η Microsoft αποκάλυψε ότι μια beta έκδοση της Cortana για Android, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, τον Ιούλιο.

cortana-android

Η Cortana για το Android θα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή και δεν θα προσφέρει όλα όσα κάνει στα Windows Phone (αφού δεν θα είναι ενσωματωμένη στο Android), ωστόσο θα μπορεί να δουλεύει σαν companion app για το Windows PC σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από την Cortana στο Android να σας υπενθυμίσει να κάνετε κάτι στις 14:00, και αν εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιείτε μια άλλη συσκευή που υποστηρίζει την Cortana, θα εμφανιστεί η ειδοποιήσει εκεί.

cortanagif.0

Η Cortana θα γίνει διαθέσιμη και στο Xbox One, και φυσικά θα είναι ενσωματωμένη στα Windows 10, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHuawei και Cosmote έδειξαν στο ελληνικό κοινό τα Huawei P8 και P8 Lite
Επόμενο άρθροPortal: Μεταφέρετε ασύρματα τα αρχεία σας από τον υπολογιστή στο Android
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ