Τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορες φήμες, που θέλουν την BlackBerry να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα smartphones που δεν θα τρέχουν το δικό της λειτουργικό σύστημα, αλλά Android. Μία από αυτές τις συσκευές, λέγεται πως έχει κωδική ονομασία BlackBerry Venice και ίσως κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, φέρνοντας high-end χαρακτηριστικά, όπως κυρτή Quad HD οθόνη στις 5,4 ίντσες και τον εξαπύρηνο Snapdragon 808. Ωστόσο, αυτό ίσως να μην είναι το πρώτο Android προϊόν της BlackBerry.

blackberry-android

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του N4BB, το BlackBerry Venice ίσως τελικά να μην τρέχει Android και το πρώτο Android κινητό της εταιρείας θα είναι το BlackBerry Prague. Η συσκευή αυτή θα απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες αγορές, θα είναι low-end και θα μοιάζει με το BlackBerry Z3, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Περιττό να πούμε ότι, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία, οπότε θα πρέπει να είμαστε προς το παρόν επιφυλακτικοί.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροH Samsung διορθώνει το πρόβλημα με τα Quick Toggles στα Galaxy S6 & S6 Edge
Επόμενο άρθροGalaxy S6 Edge Plus: Εμφανίστηκε σε render με οθόνη 5,5 ιντσών
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ