Μετά την μέτρια εμπορική επιτυχία αλλά γενικά θετική υποδοχή του Blackberry Priv ή αλλιώς του πρώτου Android smartphone της εταιρείας, η Blackberry ανακοίνωσε ότι το 2016 θα ασχοληθεί μόνο με το Android. Ο CEO της εταιρείας John Chen, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην CES, πως όλα τα smartphones της BlackBerry που θα κυκλοφορήσουν φέτος, θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της Google.

blackberry-priv-review-02233

Αυτή είναι μια κίνηση που σίγουρα ο κόσμος περίμενε εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Blackberry πάλευε μια δεκαετία για να στηρίξει το Blackberry OS, ένα λειτουργικό το οποίο εστίαζε περισσότερο στην ασφάλεια και όχι τόσο σε εφαρμογές και παιχνίδια, που ζητούσε ο κόσμος. Η στροφή της προς το Android έχει ήδη δείξει καλά σημάδια, γι ‘αυτό είναι καλό να συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο John Chen αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες των επερχόμενων συσκευών.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροH Vodafone πρωτοπορεί με τη νέα τεχνολογία Vodafone Home Speed+
Επόμενο άρθροOculus Rift VR: Κάποιοι θα το αποκτήσουν νωρίτερα και φθηνότερα!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ