Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Ταϊβάν, η Apple ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δοκιμαστική παραγωγή της δεύτερης γενιάς του Apple Watch πολύ σύντομα. Ενώ υπάρχει σύμβαση με την Quanta για την συναρμολόγηση του ρολογιού, όταν αρχίσει η μαζική παραγωγή θα μπορούσαμε να δούμε κι άλλους κατασκευαστές όπως η Foxconn, η Wistron και η Inventec να κατασκευάζουν το Apple Watch 2.

140909142343-apple-watch-620xa

Η Apple φημολογείται ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση τύπου τον Μάρτιο για την παρουσίαση του Apple Watch 2, ενώ ο πρόεδρος της Quanta, δήλωσε στα τέλη του περασμένου έτους, ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Η περίοδος αυτή ξεκινάει από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο και το πιο πιθανό είναι να το δούμε τον Απριλίου. Λέγεται επίσης ότι το νέο Apple Watch θα είναι αυτόνομο που σημαίνει ότι θα μπορεί να κάνει και να δέχεται κλήσεις.

Εάν το Apple Watch 2 μπει πράγματι σε δοκιμαστική παραγωγή, ένας μικρός αριθμός κομματιών θα κατασκευαστεί για να βεβαιωθούν ότι το ρολόι λειτουργεί σωστά. Μόλις η Apple σταματήσει την δοκιμαστική παραγωγή, θα ξεκινήσει την μαζική, ώστε να είναι έτοιμο το Μάρτιο για παρουσίαση και για κυκλοφορία στην αγορά τον Απρίλιο.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi 5: Έκανε την εμφάνισή του σε κατάστημα με πλήρη χαρακτηριστικά
Επόμενο άρθροDigitsole: Τα έξυπνα παπούτσια με ιδιαίτερο στυλ!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ