Η δεύτερη γενιά του Apple Watch έχει προγραμματιστεί να μπει σε μαζική παραγωγή κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Οι πληροφορίες προέρχονται από έμπιστες πηγές, που επικαλείται το DigiTimes. Σύμφωνα με τις πηγές, η Quanta Computer πρόκειται να είναι ο μοναδικός κατασκευαστής του νέου smartwatch της Apple.

140909142343-apple-watch-620xa

Αρχικά, η Apple αναμενόταν να μοιράσει ένα κομμάτι της παραγωγής στην Foxconn Electronics, αλλά αποφάσισε να κρατήσει τελικά μόνο την Quanta. Ο λόγος είναι ότι η Apple δεν αναμένει αρκετά υψηλό όγκο πωλήσεων για το Apple Watch 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία μείωσε την παραγωγή της δύο φορές, μία φορά κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2015 και τώρα, το 2016. Παρ ‘όλα αυτά, η εταιρεία εξακολουθεί να κατέχει πάνω από το 50% της αγοράς των smartwatch.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy S7: Η έκδοση με των Snapdragon 820 πέρασε από το Geekbench
Επόμενο άρθροΗ MediaTek θα φέρει προσιτούς επεξεργαστές με LTE υποστήριξη
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ