Η Nokia ανέπτυξε τη δική της εφαρμογή ανάγνωσης e-books, στην οποία και έδωσε το εύγλωττο όνομα Nokia Reading και ετοιμάζεται τώρα να ξεκινήσει τη διάθεσή της σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρκετοί μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι υποστηρίζουν την προσπάθεια της Nokia, όπως οι Penguin, Hachette και Pearson, που έχουν σημαντικά επιτυχημένους εμπορικούς τίτλους βιβλίων. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει διάφορα μεγέθη ανάγνωσης στην οθόνη του Lumia κινητού του, ενώ θα υπάρχει και διαμόρφωση νυχτερινής ανάγνωσης για τους βιβλιοφάγους του σκοταδιού.

Στην εφαρμογή αργότερα θα ενσωματωθεί και ένα RSS feed reader, μαζί με υποστήριξη για audio books και ένα News Stream, ενώ το Nokia Reading θα γίνεται σταδιακά διαθέσιμο και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=r-b-HKpNlYU]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.