Ενώ ακούμε φήμες για πολλαπλές Nexus συσκευές, από διάφορους κατασκευαστές, μια άλλη φήμη έρχεται να ταράξει τα νερά. Ακούγεται λοιπόν πως θα κυκλοφορήσει μια συσκευή με το όνομα Nexus 4, βασισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στο LG Optimus G. Από τις φωτογραφίες της συσκευής που κυκλοφορούν μέχρι την παρουσία της σε ηλεκτρονικά καταστήματα, όλα δείχνουν μια συσκευή που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με μια νέα φήμη η κυκλοφορία του είναι μερικές εβδομάδες μακριά.

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro αναφέρει πως η Google τοποθετεί την έναρξη κυκλοφορίας της συσκευής στις 29 Οκτωβρίου ενώ στα καταστήματα της Γαλλίας δεν θα φτάσει πριν τον Δεκέμβρη. Η Αμερικάνικη αγορά φαίνεται από την άλλη να παίρνει την συσκευή μέσα στον Νοέμβρη.

Αυτή φήμη δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε συσκευές Nexus από άλλες εταιρίες, όπως η HTC και η Samsung, αλλά πως αυτή θα είναι η πρώτη συσκευή που θα σημάνει την έναρξη κυκλοφορίας Nexus συσκευών από πολλαπλές εταιρίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.