Η Azeroth γεμίζει και πάλι! Στο πλαίσιο της οικονομικής έκθεσης για το τρίτο τρίμηνο, η Activision μας ανακόινωσε σήμερα, ότι τα μέλη του World of Warcraft αυξήθηκαν σε πάνω από 10 εκατομμύρια. Αυτή είναι σαφώς μια βελτίωση σε σχέση με τον αριθμό των  9,1 εκατομμυρίων που μας είχε αναφέρει τον Αύγουστο.

Τα καθαρά έσοδα για την εταιρεία διαμορφώθηκαν στα 841 εκατομμύρια δολλάρια , μια αύξηση σε σχέση με το περασμένο έτος που ήταν 754 εκατ. δολάρια. Η ψηφιακή αγορά της Activision ήταν το ισχυρό της σημείο. Τα καθαρά έσοδα από εκεί έφθασαν τα 430 εκατ. δολ., ή το 51% των καθαρών εσόδων.

Ο CEO Robert Kotick, ανακόινωσε τις συνιστώσες που σενέβαλαν στην επιτυχία της εταιρείας. Αυτές περιλάμβαναν το Mists of Pandaria, το Skylanders Spyro, και φυσικά τους τίτλους Call of Duty.

Κοιτώντας προς το μέλλον, ο Kotick είπε το Call of Duty: Black Ops II αναμένεται να είναι “ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα στην ιστορία.”

Περαιτέρω, η Activision επιβεβαίωσε ότι το Starcraft II: Heart of the Swarm δεν θα το δούμε μέσα στο 2012, αλλά θα λανσαριστεί τελικά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.