Tο Samsung Galaxy S III πάει από το καλό στο καλύτερο αφού εκτός από τη πρόσφατη είδηση ότι οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια κομμάτια σήμερα έγινε γνωστό ότι ξεπέρασε το μεγάλο του αντίπαλο σε πωλήσεις.
Συγκεκριμένα το SGS III πούλησε περισσότερο από ότι το iPhone 4S της Apple για το τρίτο τρίμηνο του χρόνου, το SGS III έφτασε σε ποσοστό το 10.7 των χρηστών παγκόσμιος ενώ το iPhone 4S το 9.7%.

Μέσα στα ποσοστά συμπεριλαμβάνονται μόνο οι πωλήσεις των δυο κινητών και όχι γενικά το brandname τους, σύμφωνα με τους αναλυτές το Galaxy  S III κατάφερε να γίνει το smartphone που πουλάει περισσότερο λόγω της μεγάλης του οθόνης αλλά και της διαθεσιμότητας του καθώς επίσης και της σωστής τιμολογιακής πολιτικής που ακολούθησαν οι προμηθευτές.

Τέλος οι αναλυτές πιστεύουν ότι το SGS III δεν θα μείνει για πολύ στην κορφή αφού σύντομα το iPhone 5 θα το εκθρονίσει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.