Η Google φέρνει τον υποθαλάσσιο κόσμο στην οθόνη κάθε techmaniac και internetmaniac.

Ο κολοσσός του διαδικτύου σήμερα κυκλοφόρησε το expansion του Street View που πηγαίνει τους χρήστες σε μια περιπέτεια που περιλαμβάνει πολύχρωμα ψάρια κοραλλιογενών υφάλων, δάση από κοράλλια και σπάνιες θαλάσσιες χελώνες. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να επιτρέψει στον κόσμο να εξερευνήσει τον ωκεανό κάνοντας συγχρόνως μελέτη σχετικά με την κατάσταση και την υγεία των κοραλλιογενών υφάλων.

«Με αυτές τις ζωντανές, και εκπληκτικές φωτογραφίες, δεν χρειάζεται να είστε δύτη, ούτε καν να ξέρετε να κολυμπάτε για να εξερευνήσετε έξι από τους πιο απίστευτους κοραλλιογενείς υφάλους των ωκεανών», δήλωσε ο  Brian MeClendon, VP των Google Maps και Google Earth, ανακοινώνοντας τις νέες λειτουργίες. «Πλέον ο καθένας μπορεί να γίνει ο επόμενος ψηφιακός Jacque Cousteau και να καταδυθεί με θαλάσσιες χελώνες και ψάρια στην Αυστραλία, τις Φιλιππίνες και την Χαβάη»

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.