Το Android έχει τα τελευταία δύο χρόνια, δει μια τεράστια εξέλιξη. Ενώ η Apple ήταν μπροστά στο παιχνίδι με τους αριθμούς όσον αφορά τις εφαρμογές στο κατάστημα της, η Google ακολουθούσε κατά πόδας στη δεύτερη θέση.

Τωρα φαίνεται ότι το Play Store έφτασε σε άλλο ένα σημαντικό ορόσημο και έχει, σύμφωνα με το Mountain View, καταφέρει να καλύψει τη διαφορά που το χώριζε από το iTunes της Apple.

Όλοι σίγουρα συμφωνούν με το γεγονός, ότι η ποσότητα δεν είναι καθοριστικός παράγοντας – καθώς υπάρχουν απίστευτα πολλές μέτριες εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες.

Τώρα που το παιχνίδι του marketing έχει φτάσει σε ισοπαλία, οι δύο εταιρείες θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα να διαφημίζουν τα ποσά που καταβάλλουν στους προγραμματιστές. Η Apple πρόσφατα είπε ότι κατέβαλε 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε προγραμματιστές από την έναρξη του ηλεκτρονικού της  καταστήματος. Επίσης, η αγορά των tablet και ειδικά των apps που είναι διαθέσιμα γι αυτά φαίνεται να παίρνουν και αυτά τη διαφήμισή τους εκ μέρους των δύο εταιρειών : η Apple είναι περήφανη για τον αριθμό των 275.000 εφαρμογών που έχει ειδικά για το iPad, ενώ η Google εξακολουθεί να πασχίζει στον συγκεκριμένο τομέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.