Η περίοδος δοκιμής για τις προσφορές προϊόντων μέσω του Facebook πλησιάζει στο τέλος της. Το Facebook ανακοίνωσε την Πέμπτη, ότι όλες οι σελίδες με πάνω από 400 φαν μπορούν τώρα να διαθέσουν τις προσφορές τους μέσω του δικτύου.

Οι έμποροι επομένως πρέπει πλέον να πληρώσουν τουλάχιστον $ 5 για να τρέξουν οι προσφορές τους. Η λειτουργία αυτή για τους απλούς χρήστες θα παραμείνει δωρεάν.

Κατά τους τελευταίους μήνες, το Facebook συνεργάστηκε με μια μικρή ομάδα τοπικών επιχειρήσεων για να δοκιμάσουν τις προσφορές μέσω του δικτύου. Οι έμποροι ήταν σε θέση να επεκτείνουν τις προσφορές τους στους φαν δωρεάν και θα μπορούσαν να επεκτείνουν την πρόσβασή τους μέσω διαφόρων εργαλείων διαφήμισης του Facebook. Όταν κάποιος κάνει μία προσφορά, εμφανίζεται στο δικό του News Feed, βοηθώντας έτσι τους εμπόρους να φτάσουν τους φαν τους, αλλά και τους φίλους τους ακόμα πιο γρήγορα.

Το πρόγραμμα ανοίγει μια νέα ευκαιρία εσόδων για το Facebook, και δίνει στους τοπικούς εμπόρους μία εναλλακτική δυνατότητα διαφήμισης  – πέρα από τις έντυπες διαφημίσεις σε τοπικές εφημερίδες, Foursquare specials,  Google Adsense, Groupon, κλπ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.