Ο γνωστός από τα forum του Diablo III Bashiok με ποστ του αναγνωρίζει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να αναλώνεται στο ίδιο μοτίβο farming και αντιμετώπισης εχθρών σαν το Warcraft, αλλά έχει ανάγκη από κάτι νέο που να κρατά το ενδιαφέρον των παιχτών αμείωτο. Παραδέχεται όμως ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ακόμα.

«Ειλικρινά το Diablo III δεν είναι World of Warcraft. Δεν θα μπορούμε να διαθέτουμε κάθε δύο μήνες νέα συστήματα και περιεχόμενο», αναφέρει ο Bashiok. «Εργαζόμαστε πάνω στο 1.0.4, στο οποίο θα προσφέρουμε όσες περισσότερες αλλαγές και διορθώσεις μπορούμε για να σας βοηθήσουμε (θα έχουμε περισσότερα επί αυτού με νέες λεπτομέρειες καθώς πλησιάζουμε) και φυσικά στο 1.1 με PvP αρένες».

Ο Bashiok πιστεύει ότι αυτά τα δύο patches θα ανανεώσουν το ενδιαφέρων τον παιχτών αλλά δεν θα είναι τα τελευταία για το παιχνίδι. Η Blizzard έχει κάποιες ιδέες για progression συστήματα αλλά για να δούμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε την έκδοση 1.1, δυστυχώς όμως αυτό φαντάζει αρκετά μακρινό.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.