Η Ubisoft καθυστερεί την έκδοση του Assassin Creed III για το PC , λίγες εβδομάδες μετά από την 31η Οκτώβρη που θα γίνει έναρξη του παιχνιδιού στις  κονσόεας. Ο εκδότης επιβεβαίωσε σήμερα ότι η τελευταία μέρος της σειράς stealth θα φτάσει στη Βόρεια Αμερική στις 20 Νοεμβρίου, και το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασιλείο στις 23 Νοεμβρίου.

Για τη Ubisoft, το να καθυστερήσει PC εκδόσεις των παιχνιδιών της έχει γίνει καθιερωμένη πρακτική. Κατά το παρελθόν έτος μόνο,το Ghost Recon, Assassin’s Creed Ravelations, Driver, Rayman Origins, το Call of Juarez και Βαβέλ  έχουν όλα κάνει το ντεμπούτο τους εβδομάδες – αν όχι μήνες – μετά το Xbox 360 τους και PlayStation.
Το σενάριο μας πάει πίσω στη περίοδο, κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης,  διαθέτει ένα νέο πρωταγωνιστή ,τον Connor, που θα ασχοληθεί με τη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ των Ναϊτών και των Assasins. Το παιχνίδι φτίαχνεται  από την Ubisoft Montreal και έξι συνεργαζόμενα στούντιο με μια νεα μηχανή γραφικών με την ονομασία της Ubisoft-AnvilNext.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.