Υποδεχτείτε το μέλλον! Με όλο το πυρετό σχετικά με τα Windows 8 που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν, βρέθηκαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλοντικό Sony VAIO tablet που θα κερδίσει σίγουρα κάποιες καρδιές για την ομορφιά του. Η συσκευή ονομάστηκε το Sony VAIO Duo 11, και υποθέτω ότι ο αριθμός 11 έχει να κάνει με το μέγεθος της οθόνης, και η λέξη Duo για το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μετατρέψιμο tablet που θα σας επιτρέψει να έχετε κατι περισσότερο από ένα tablet.

Δυστυχώς οι λεπτομέρειες  είναι λιγοστές,σχετικά με τα πλήρη specs της συσκευής ή πότε θα κυκλοφορίσει. Κρίνοντας από τις εικόνες όμως, η συσκευή φαίνεται να ‘τρέχει’  κάτι περισσότερο από Windows RT λόγω της διασύνδεσης του Microsoft Office που βλέπουμε σε μια από τις φωτογραφίες. Θα έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό που του επιτρέπει να μετατρέψετε σε ένα tablet και στη συνέχεια σε ένα φορητό υπολογιστή με πληκτρολόγιο όταν χρειάζεται. Θα έχει γραφίδα που θα επιτρέπει να γράφετε χειρόγραφα πάνω από στο tablet τόσο καλά όπως όταν χειρίζεστε το Windows 8 UI με το δάχτυλό σας.

Ενημέρωση: Κρίνοντας από κάποιες επιπλέον εικόνες, έχουμε παρατηρήσει ότι το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο, έτσι αυτή η συσκευή σίγουρα προσανατολίζεται σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο. Ο σχεδιασμός μοιάζει λίγο με το Surface της Microsoft, αλλά το πληκτρολόγιο δεν είναι ένα προαιρετικό εξάρτημα που μπορείτε απλά να το βγάλετε, που μπορεί να είναι καλό για μερικούς και όχι για άλλους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.