Αν οι φήμες είναι σωστές για το Android Smartphone της Sony , η HTC δεν θα είναι η μοναδική που θα βγάλει ένα  5-ιντσών smartphone με ανάλυση οθόνης  1080p και κορυφαία χαρακτηριστικά.

Κυκλοφορούν φήμες, ότι το επόμενο smartphone της Sony με την κωδική ονομασία  “Yuga” θα μπορούσε να είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα προσφέρει μία 5-ιντσών οθόνη, ανάλυσης 1080p.

Το hardware φαίνεται να ταιριάζει αρκετά με αυτό του HTC Butterfly. Επίσης, μετά από μια σειρά πρόσφατων φωτογραφιών που βγήκαν στο φως, φαίνεται το περίβλημα να είναι unibody, κάτι που σημαίνει  πιθανότατα να έχει εσωτερική μπαταρία.

Παρόλο που  το Yuga διατηρεί κάποια στοιχεία  από την αισθητική  των πρόσφατων μοντέλων Xperia, καταφέρνει απ’ την άλλη να ξεχωρίσει από τις προηγούμενες συσκευές.

Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προαναφερθείσα 5-ιντσών – 1080p οθόνη, μαζί με 2GB RAM, μια 12-megapixel κάμερα, καθώς και τον 4-πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 χρονισμένο στα  1.5GHz.

Υποθέτοντας ότι η Sony είναι σε θέση να παραδώσει το κινητό εν ευθέτω χρόνο, τότε θα μιλάμε για ένα πολύ καλό συνδυασμό  high-end hardware και μιας πρόσφατης έκδοσης του Android.

Σίγουρα, μπορεί να μην έρθει με την έκδοση 4,2 Jelly Bean, αλλά η Sony στο παρελθόν έχει κάνει πολύ χειρότερα όταν επρόκειτο να συνδυάσει το hardware της  με το software της Google.

Λαμβάνοντας υπόψη των ήδη γνωστών λεπτομερών, υποψιάζομαι ότι η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα τη συσκευή στο Λας Βέγκας στην  CES τον Ιανουάριο. Αναμένουμε πραγματικά να δούμε τι θα μας ετοιμάσει και φέτος.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.