ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η LG σε συνεργασία-σταθμό με την Interbus και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», κατασκεύασε το πιο εντυπωσιακό video wall στην Ελλάδα

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2015 — Η LG Electronics Hellas (LG), σε μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία διαφημιστικής εκμετάλλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και αεροδρομίων InterΒus και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), ανέλαβε τη δημιουργία και εγκατάσταση του μεγαλύτερου LG video wall στην Ελλάδα, σε κεντρικό σημείο του αναδιαμορφωμένου χώρου ‘Αναχωρήσεων’ του διεθνούς αεροδρομίου.

LG video wall in Athens International Airport
Το πρωτοποριακό video wall με τις εκπληκτικές διαστάσεις αποτελείται από 25 LG οθόνες επαγγελματικού τύπου, δημιουργώντας μία ενιαία γιγαντιαία οθόνη συνολικής έκτασης 21 τετραγωνικών μέτρων, για μια μοναδική, υψηλού επιπέδου και αισθητικής οπτική εμπειρία, που αλλάζει τα δεδομένα της δυναμικής ψηφιακής σήμανσης.

Το εκπληκτικό video wall της LG αποτελείται από επαγγελματικού τύπου video wall οθόνες LED 55 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 5×5 (matrix αποτελούμενο από 5 σειρές και 5 στήλες οθονών 55 ιντσών), δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ψηφιακό τοίχο, που προβάλει απρόσκοπτα και με υψηλή ποιότητα περιεχόμενο και ενημερωτικά μηνύματα για τους ταξιδιώτες. Συγκεκριμένα, για τη δημιουργία του video wall χρησιμοποιήθηκαν επαγγελματικές οθόνες της σειράς LG LV35A, ιδανικές για τη διαμόρφωση οπτικής απεικόνισης σε μεγάλες διαστάσεις. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο των LG οθονών (μόλις 3,5 χιλιοστά bezel-to-bezel) δημιουργείται ένα άψογο οπτικό αποτέλεσμα, με την αίσθηση μιας ενιαίας οθόνης που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης στους επισκέπτες του αεροδρομίου.

Η προηγμένη σειρά επαγγελματικών οθονών LG LV35A τεχνολογίας LED, με πάνελ IPS και ανάλυση Full HD, προβάλει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας με μεγάλη ακρίβεια και ζωντάνια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων. Με προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, οι οθόνες LG LV35A διαθέτουν επιπλέον αυξημένη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, και ειδική επίστρωση anti – glare για μείωση των ανακλάσεων ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία-σταθμό για τα ελληνικά δεδομένα με την Interbus και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», και την κατασκευή του πιο εντυπωσιακού video wall στην Ελλάδα. Είναι ένα έργο που αποδεικνύει την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο που παρέχει η LG προς τους επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι το πρωτοποριακό video wall της LG θα κερδίσει τις εντυπώσεις».

Τέλος, ο κ. Βήλος, Γενικός Διευθυντής της Interbus σχολίασε: «Ολοκληρώνοντας άλλη μία επιτυχημένη συνεργασία με την LG για το ΔΑΑ, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτό το μεγάλο και πρωτοποριακό έργο, μοναδικό στην Ελλάδα ως τώρα, που ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, χάρη στις προηγμένες προδιαγραφές του».

Δείτε στο παρακάτω video σε timelapse την εγκατάσταση του μεγαλύτερου video wall της Ελλάδας από την LG στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

https://www.youtube.com/watch?v=FGhQSW2Itz

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.