windows blue banner

 

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος τόσο περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν στον internet, ξέρετε πως έχουν τα πράγματα. Αυτή την “τακτική” ακολουθούν και οι πληροφορίες για τα Windows Blue. Όπως έχουμε πει, τα Blue είναι ένα κύμα από update σε όλα, σχεδόν, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft, και αναμένεται να φτάσουν στις συσκευές μας στα τέλη του έτους (Οκτώβριο- Νοέμβριο). Όσο λοιπόν πλησιάζει εκείνη η εποχή, τόσο θα πληθαίνουν και οι πληροφορίες που θα έχουμε για τις διάφορες εκδόσεις των Blue.

Την προηγούμενη εβδομάδα διέρρευσε στο internet μια beta έκδοση των Blue για τα Windows 8 (build No.9364), ενώ σήμερα έχουμε ένα screenshot που μας δείχνει το επίσημο όνομα του update (build No.9375). Και το όνομα αυτού Windows 8.1!! Εάν καταλήξουν τελικά σε αυτό το όνομα, τότε επιβεβαιώνονται οι φήμες, που θέλουν τα Blue να είναι ένα από τα updates που θα δεχτούν τα Windows, πριν δούμε την 9η έκδοσή τους.

Οι παραπάνω πληροφορίες μας έρχονται από το Twitter, με τον χρήστη @AngelWZR να “τουιτάρει” “Well, maybe thats not an April Foolsjoke” μαζί με το νέο screenshot. Την νέα ονομασία επιβεβαίωσε και η Mary Jo Foley του ZDNet.com κατόπιν επικοινωνίας με τις πηγές της στη Microsoft.

Αντίστοιχα με τα Windows 8, και τα Windows RT θα δεχτούν την αναβάθμιση, μεταξύ άλλων προϊόντων, και αυτά θα έχουν παρόμοια μετονομασία σε Windows RT 8.1.

Η επιλογή του 8.1, αντί για 8.5 ή κάτι άλλο, είναι δείγμα ότι θα δούμε αρκετά updatesπριν δούμε τα 9, και αν προσέξουμε τα λόγια της εταιρίας, αντίστοιχα των Blue, updates θα βλέπουμε ετήσια, και πολύ πιθανό να βλέπουμε για τα επόμενα δυο- τρία χρόνια!!

angelwzr8-1-500x449

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.