Η Microsoft δεν κυκλοφόρησε πολλά στοιχεία για τις πωλήσεις των Windows 8, λέγοντας απλώς ότι πούλησαν 4 εκατομμύρια αναβαθμίσεις σε 3 ημέρες και δεκάδες εκατομμύρια άδειες χρήσης για τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν όμως άλλα μέρη που μπορούμε να δούμε πως πουλάει το λειτουργικό σύστημα.

Το Statcounter έχει εύχρηστα καθημερινά στατιστικά σχετικά με δεδομένα του διαδικτύου από χιλιάδες αισθητήριες τοποθεσίες στο internet, που δείχνουν ότι η παρουσία των Windows 8 στο web έχει υπερδιπλασιαστεί από την κυκλοφορία τους στις 26 Οκτωβρίου και ότι ξεπέρασε αυτή του Android  3 ημέρες πριν.

Ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια Android τηλέφωνα εκεί έξω, τα στοιχεία δείχνουν σαφώς ότι αυτά τα τηλέφωνα δεν χρησιμοποιούνται για πολύ περισσότερα από τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα, έτσι οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν κατά νου τέτοιες πληροφορίες όταν αποφασίζουν ποια πλατφόρμα θα υποστηρίξουν.

Αναμένουμε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα τα Windows 8 θα προσπεράσουν την παρουσία στο web όλων του iOS, που εκθέτει την προπαγάνδα “Post-PC” για το ψέμα που είναι. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών μας και το gaming γίνεται ακόμα σε PC, καθιστώντας το Windows  Store την μεγαλύτερη ευκαιρία για τους προγραμματιστές, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.