Πλέον υπάρχουν  μισό εκατομμύριο περισσότεροι λόγοι για να αναβαθμιστούμε σε Windows 8.

 

Μια συμφωνία μεταξύ της AMD και την εταιρία λογισμικού Bluestacks θα φέρει 500.000 εφαρμογές από το Android στα Windows 8 μέσω του AppZone της AMD. Η κωδικοποίηση  της Bluestacks  θα βοηθήσει στην βελτιστοποίηση τους για υπολογιστές, laptops και tablets με Windows 8.

Ο τεράστιος αριθμός των εφαρμογών θα πρέπει να ενισχύσει το ενδιαφέρον των χρηστών για τα Windows 8.

“Αλλά για περίμενε”,  ίσως να αναρωτιέστε. “Πώς μια εφαρμογή που έχει φτιαχτεί για κινητά πρόκειται να φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας μου ;  Θα χρειάζομαι ένα μεγεθυντικό φακό για να δω τι συμβαίνει.”

Λοιπόν, η AMD  έχει κάνει tweaked τον κώδικα του πυρήνα των επεξεργαστών της, καθώς και των καρτών γραφικών της για να βεβαιωθεί  ότι οι εφαρμογές  θα στέκονται  αξιοπρεπώς στη μεγάλη οθόνη.

 

“Αυτό βοηθά την AMD να ξεπεράσει την Intel,  κάνοντας τα Windows 8 πιο ελκυστικά στις ταμπλέτες και τους υπολογιστές ”  είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bluestack,   Rosen Sharma.   ” Έχουμε εργαστεί στενά μαζί, για να βελτιστοποιηθεί η απόδοση των εφαρμογών στα τσιπ της AMD. Το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Οι  εφαρμογές τρέχουν απίστευτα όμορφα στα μηχανήματά της. ”

Και μια καλή είδηση, αν έχετε αγοράσει ένα AMD-powered υπολογιστή με Windows 7, μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα των Android εφαρμογών αυτή τη στιγμή, με την προϋπόθεση  να κατεβάσετε το AppZone. Το Appzone θα έρθει προεγκατεστημένο, στο μέλλον, στους AMD-powered  υπολογιστές με Windows 8.

To AppZone θα σας επιτρέψει επίσης, να συγχρονίσετε τις εφαρμογές του κινητού σας με τον υπολογιστή σας.  Έτσι, αν παίζετε to Fruit Ninja  στον υπολογιστή σας όταν υποτίθεται ότι πρέπει να εργάζεστε στη δουλειά  και στη συνέχεια πρέπει να βγείτε έξω, μπορείτε να συνεχίσετε στο λεωφορείο από εκεί που το αφήσατε, με τη χρήση του τηλεφώνου σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.