Δελτίο Τύπου: Aθήνα, 1 Οκτωβρίου 2012 — Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση του GALAXY Note II, της νέας συσκευής που έρχεται για να προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία στον χρήστη και να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά του.

Το Samsung GALAXY Note II απελευθερώνει τη δημιουργικότητα του χρήστη, βοηθώντας τον να δώσει ζωή στις ιδέες του, να εκφραστεί ελεύθερα και να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά το πρόγραμμά του. Αυτό γίνεται πιο εύκολο με το S Pen, που δίνει μια πιο ακριβή και φυσική εμπειρία στη γραφή, με αίσθηση που συγκρίνεται με τη γραφή πάνω σε χαρτί με στυλό. Το Samsung GALAXY Note II είναι η ιδανική συσκευή για άτομα που τους αρέσει να είναι δημιουργικά και να ξεχωρίζουν.

Ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης – Δείτε περισσότερα και καλύτερα με μια ματιά

Το GALAXY Note II διαθέτει οθόνη 5.55” HD Super AMOLED Plus με εκπληκτική οπτική καθαρότητα. Η αναλογία οθόνης 16:9 διασφαλίζει εμπλουτισμένη εμπειρία θέασης video. Μέσα από τη μεγαλύτερη οθόνη, μπορείτε να διαβάσετε περιεχόμενο πιο καθαρά. Εκτός από την πλούσια ‘κατανάλωση περιεχομένου’, μέσα από τη μεγαλύτερη οθόνη του λεπτότερου και ελαφρύτερου GALAXY Note II μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας καλύτερα, και να δημιουργήσετε δικό σας περιεχόμενο ελεύθερα, ενώ είστε εν κινήσει.

Χρήση προηγμένου S Pen & S Note

Οι καθημερινές σας εργασίες γίνονται ακόμη πιο εύκολες στο Samsung GALAXY Note II με τη χρήση του S Pen και των προηγμένων χαρακτηριστικών του. Με τη λειτουργία Air View μπορείτε να πλοηγηθείτε σε email, S Note, S Planner, φωτογραφίες ή video, περνώντας το S Pen απλά από πάνω, κάνοντας προεπισκόπηση του περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε. Έτσι μπορείτε να ψάξετε για κάτι γρηγορότερα, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε από οθόνη σε οθόνη. Επίσης, το νέο gesture pad της συσκευής, που ονομάζεται Quick Command επιτρέπει συντομεύσεις με τη χρήση του S Pen.

Μέσα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του S Pen, μπορείτε επίσης να αιχμαλωτίσετε στη στιγμή την κάθε σας έμπνευση και ιδέα ή και να συνδυάσετε χειρόγραφο κείμενο με ψηφιακό περιεχόμενο κατευθείαν πάνω στην οθόνη. Απλά πιέζοντας το πλήκτρο του S Pen, αυτόματα αναγνωρίζει ότι το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στην οθόνη χρειάζεται επεξεργασία.

Στη συνέχεια υπάρχει η δυνατότητα, αυτό το περιεχόμενο να επικολληθεί σε κάποιο αρχείο, να γίνει ‘saved’ ή ‘shared’, ενώ μπορείτε να επεξεργαστείτε ψηφιακές φωτογραφίες ή φωτογραφίες από το διαδίκτυο με χρωματισμό, σκιασμό ή με την προσθήκη του γραφικού σας χαρακτήρα. Είναι τόσο εύκολο όσο να γράφει κανείς με στυλό σε χαρτί, όμως είναι πολύ καλύτερο, λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να σώσετε screenshots για άμεση αντιγραφή και sharing ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Screen Recorder, μέσα από την οποία μπορείτε να καταγράψετε μια σειρά από ‘κινήσεις’ πάνω στην οθόνη σας.

Πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα

Είτε παρακολουθείτε κάποιο video, είτε στέλνετε μήνυμα σε κάποιον φίλο, είτε απλώς σκιτσογραφείτε μια ιδέα, το GALAXY Note II κάνει την ενασχόληση με πολλές εργασίες ‘παιχνίδι’ με τη βοήθεια των τριών νέων χαρακτηριστικών του:

  • Με το Popup Note μπορείτε να ανοίξετε ένα S Note σαν pop-up window οπουδήποτε στην οθόνη. Για παράδειγμα, καθώς βλέπετε στην οθόνη έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μπορείτε συγχρόνως να ψάξετε στο internet τα στατιστικά ενός παίκτη. Επίσης, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις στο S Note, ενώ κάποιος σας δίνει οδηγίες τηλεφωνικά, ή και να σκιτσογραφήσετε τις οδηγίες σε έναν χάρτη κατά τη διάρκεια της συζήτησης.
  • Άλλο ένα χαρακτηριστικό που βοηθάει τους multitasking χρήστες είναι το Popup Web. Μπορείτε να ανοίξετε ένα web browser οπουδήποτε στην οθόνη και να ανοίξετε ένα web link, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε οθόνες.
  • Χάρη στην βελτιωμένη οπτική εμπειρία που προσφέρει το GALAXY Note II, το ‘Pop up play’ εξελίσσεται σε Popup Video. Ενώ βλέπετε video, πατώντας ένα πλήκτρο, το video ‘αιωρείται στην οθόνη σας, ενώ συνεχίζει να αναπαράγεται, και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης του GALAXY Note ΙΙ. Έτσι μπορείτε συγχρόνως να ‘ανεβάζετε’ άλλες εφαρμογές, να πλοηγείστε στο Internet, να επικοινωνείτε με φίλους, ή να προγραμματίζετε την ημέρα σας.

Ισχυρές Επιδόσεις

Το GALAXY Note II παρέχει τις υψηλές επιδόσεις που οι χρήστες προϊόντων GALAXY αναμένουν από το τελευταίο smartphone της Samsung. Ο ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.6GHz και η συνδεσιμότητα HSPA Plus ή 4G LTE διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη multitasking δραστηριότητα, τις γρήγορες εναλλαγές οθόνης και την απόδοση του browsing, καθώς και την έναρξη εφαρμογών, με ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης. Το GALAXY Note II πρόκειται να διατεθεί με Android™ 4.1, JellyBean.

Έτσι θα έχει συγκλονιστικές δυνατότητες γραφικών και μια αναβαθμισμένη υπηρεσία Google Now με νέα χαρακτηριστικά, όπως ‘contextual search’. Θα διαθέτει μνήμη μεγέθους 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω micro SD. Χάρη στην επαρκή μπαταρία 3,100mAh, μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο multimedia, να είστε πάντα παραγωγικοί εν κινήσει και να μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τις ιδέες σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε, χωρίς περιορισμούς.

Το GALAXY Note II διαθέτει κάμερα 8 Megapixel και μπροστινή κάμερα 1.9 megapixel, με δυνατότητα εγγραφής video HD. Η κάμερα διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως το Buddy Photo Share, το Burst Shot και το Best Photo, που υπάρχουν επίσης στο GALAXY S III. Επιπλέον, το GALAXY Note II έχει μια μοναδική λειτουργία στην κάμερα του η οποία ονομάζεται Best Faces. Το Best Faces επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει την επιθυμητή πόζα του κάθε ατόμου σε μια ομαδική φωτογραφία.

Το Smart Stay, που πρωτοεμφανίστηκε επίσης στο GALAXY S III, χρησιμοποιεί την κάμερα του GALAXY Note II προκειμένου να εμποδίσει τη συσκευή από το να μπει σε αναμονή, ενώ ανιχνεύει τον χρήστη μπροστά στη συσκευή. Τέλος, με το AllShare® Play, ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί περιεχόμενο με μια μεγάλη ομάδα ατόμων σε πραγματικό χρόνο, συνδέοντας το GALAXY Note II με τηλεοράσεις HD, τηλέφωνα, tablets, laptops, και άλλες καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές της Samsung που μοιράζονται το ίδιο δίκτυο. Με το AllShare Group Cast, ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί, αλλά και να επεξεργαστεί μαζί με άλλους κείμενα, παρουσιάσεις, ή εικόνες, χωρίς να ανεβάζει τα αρχεία ξεχωριστά.

Το Samsung Galaxy Note II αναμένεται να δοθεί στην αγορά το 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου με προτεινόμενη τιμή τα 699€.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.