Εάν όχι όλοι, οι περισσότεροι κάτοχοι του μοντέλου Sony Xperia S, παραπονιούνται από την πρώτη κιόλας μέρα ότι η συσκευή θα έπρεπε εξαρχής να έχει προ-εγκατεστημένη την έκδοση Android 4.0 ICS. Γιατί άραγε η Sony προτίμησε να ξεκινήσει την επίσημη κυκλοφορία του Xperia S χωρίς την τελευταία έκδοση Android; Είναι κάτι που δεν το γνωρίζει κανείς, αλλά θα είχαν τον λόγο τους οι Ιάπωνες προγραμματιστές. Η αλήθεια πάντως είναι πως είχαν υποσχεθεί ότι θα υπάρξει μελλοντικά ένα σχετικό update, αλλά παρέλειψαν να μας δώσουν μιας συγκεκριμένη ημερομηνία. Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ οι ιδιοκτήτες του Xperia S για να αποκτήσουν το αρχείο αναβάθμισης λειτουργικού.

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση, αλλά ένα από τα μέλη του τμήματος προσωπικού υποστήριξης της Sony σχολίασε στο forum της εταιρίας, ότι η επίσημη ενημέρωση του Android 4.0 για το Xperia S θα αρχίσει να διατίθεται από τα τέλη Μαΐου/ αρχές Ιουνίου. Ως συνήθως, ο ίδιος αναφέρει ότι δεν θα είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα για όλα τα τηλέφωνα. Σταδιακή αναβάθμιση ανά περιοχές, οπότε έχετε το νου σας και ελέγχετε τακτικά τις ειδοποιήσεις σας.

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.