rsz_samsung-logo

Μερικές μέρες πριν είχαν διαρρεύσει φήμες ότι η κωδική ονομασία Project J είναι ουσιαστικά το Samsung Galaxy S IV. Στο προσκήνιο τώρα εμφανίζεται το Project J mini που συνεπώς μας βάζει να υποθέσουμε ότι είναι το Galaxy S IV mini.

Τελευταίες  φήμες θέλουν οι θήκες τηλεφώνου για το Project J mini να είναι έτοιμες για πώληση την 21η εβδομάδα του 2013. Η ημερομηνία αυτή είναι 20 με 26 Μαΐου, και αν αυτές οι θήκες έχουν αυτό το χρονικό deadline, υποθέτουμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του mini θα είναι εκείνη την χρονική περίοδο.

Από θέμα hardware ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά αναλογιστούμε τις τεχνικές διαφορές του Galaxy S III mini – Galaxy S III τότε μάλλον θα είναι αρκετά υποδεέστερο από την ναυαρχίδα, το Galaxy S IV.

Οπότε περιμένουμε το Galaxy S IV mini να ανακοινωθεί ταυτόχρονα μαζί με τον μεγάλο του αδερφό, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τον επόμενο μήνα.

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.