05672808-photo-nokia-aluminium-concept

Ο Steven Elop, CEO της Nokia, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της Σουηδίας, στην οποία ο παρουσιαστής πίεζε πολύ τον διευθυντή της Nokia ώστε να του δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον αναμενόμενο Lumia 928, που πιθανότατα να κατασκευάζεται από αλουμίνιο. Παρά τις “μεγάλες” πιέσεις που δέχτηκε ο Elop δεν έδωσε καμία πληροφορία για το NL 928, και όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πότε θα μπορεί να αλλάξει το iPhone του με ένα νέο 928, ο Elop αναφώνησε “τι ντροπή!!”, “αρπάζοντας” το κινητό του παρουσιαστή και πετώντας το μακριά από το set της εκπομπής. Φυσικά δήλωσε ότι θα αντικαταστήσει το, σπασμένο πλέον, iPhone.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το NL 928 είναι ότι πρόκειται για ένα Windows Phone αποκλειστικό για την Verizon (Αμερική), που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το 920, θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.