Το Facebook είναι πλέον ένας από τα πιο δημοφιλή μέσα για να επικοινωνεί κάποιος με τους φίλους του. Για αυτό λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό έχουν δημοσιεύσει τον Facebook Messenger.

Σήμερα λοιπόν βγήκε ένα νέο update για iOS και Android, το οποίο φέρνει νέα features και πολλές διορθώσεις.

Τι νέο φέρνει λοιπόν; Οι συζητήσεις διευρύνονται πιο πέρα από τους φίλους σας φέρνοντας στην  παρέα και τους φίλους των φίλων σας. Επίσης όταν μοιράζεστε φωτογραφίες με τους φίλους σας, θα είναι πολύ μεγαλύτερου μεγέθους με δυνατότατα ζουμ, για να τις βλέπετε καλύτερα.

Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες που ήρθαν είναι η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των συζητήσεων, μέσα από την εφαρμογή. Με pop-up notifications για να μπορείτε να μαθαίνεται ποτέ έχετε νέο μήνυμα, αμέσως μόλις έρθει. Και μίας και μιλάμε για ειδοποιήσεις, ένα από τα μεγαλύτερα bug fixes είναι αυτό που κάνει τα push notifications πιο αξιόπιστα.  Στα υπόλοιπα έχουμε πιο γρήγορη εκκίνηση της εφαρμογής, και η διαγραφή μεμονωμένων μηνυμάτων, αντί ολόκληρης της συνομιλίας που είχαμε μέχρι τώρα.

 

Ο Facebook Messenger 1.8 είναι διαθέσιμος ήδη στο Apple App Store και στο Google Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.