Με θέμα ‘Connected Living. Connecting Developers’, το φετινό συνέδριο θα εστιάσει σε νέες κατηγορίες όπως τα wearables, το Internet of Things και τον κλάδο της Υγείας

Αθήνα – 28 Αυγούστου 2014 – Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το δεύτερο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Samsung. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco Moscone Center West, από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, θα αναδείξει τις ιδέες των προγραμματιστών για τη δημιουργία νέων εμπειριών μέσω των έξυπνων συσκευών της Samsung.

unnamed

Με φετινό θέμα ‘Connected Living. Connected Developers’, στο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Samsung θα συζητηθούν οι δυνητικές ευκαιρίες για ενσωμάτωση περιεχομένου και υπηρεσιών στο πλήθος συσκευών της Samsung, όπως τα Galaxy Smartphones, τα Gear, οι Smart τηλεοράσεις και οι Οικιακές Συσκευές, ενώ θα συζητηθούν και επιπλέον θεματικές ενότητες, όπως οι συσκευές που φοριούνται (wearables), το ‘Internet of Things’ (IoT), τα Έξυπνα Σπίτια και ο κλάδος της Υγείας. Επιπλέον, θα συζητηθούν οι ευκαιρίες στον τομέα των Επιχειρήσεων, καθώς και το gaming.

«Η Samsung θεωρεί το ρόλο των προγραμματιστών από τους σημαντικότερους, καθώς η σύνδεση πολλών προσωπικών συσκευών αποτελεί το κλειδί για τη δημιουργία διαφοροποιημένων εμπειριών χρήσης», δήλωσε ο κύριος Won-Pyo Hong, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Samsung Media Solution Center. «Το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Samsung προσφέρει μοναδική δυνατότητα στους συμμετέχοντες όχι μόνο να μάθουν για τις νέες ευκαιρίες, αλλά να μοιραστούν τις ιδέες τους απευθείας με τη Samsung».

Το τριήμερο συνέδριο θα έχει εννέα κατηγορίες και περισσότερα από 85 τεχνικά και επιχειρηματικά sessions, καθώς και ομιλίες, workshops, επιδείξεις και δυνατότητες δικτύωσης με έμπειρους εκπροσώπους της βιομηχανίας διεθνώς. Επίσης, θα ανακοινωθούν νέα προϊόντα για τους προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένων development kits και εργαλείων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε το: http://samsungdevcon.com.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε το #SDC2014 για τις τελευταίες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.