Η HTC φάνηκε να βιάζεται να βγάλει πρώτη το πρώτο 4πύρηνο κινητό κυκλοφορόντας το One X πριν το Samsung Galaxy S III και το LG Optimus 4X. Από την κυκλοφορία αυτών των τριών μοντέλων δεν έχουμε δει κάτι να μπορεί να τα ανταγωνιστεί.  Λοιπόν η HTC φαίνεται να μην κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα και να σχεδιάζει το μοντέλο PM63100 που από κάποια benchmarks που εμφανίστηκε φαίνεται να έχει πολύ καλό hardware.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στο GLBenchmark, το PM63100 έρχεται με το κωδικό όνομα “evitareul” (που διαβάζεται Evitare UL) δηλώνοντας κάποια πρόοδο σε σχέση με το “The Evita” που είναι η κωδική ονομασία του One XL.

Το Evitare φοράει έναν τετραπύρηνο Tegra 3, αλλά σε αντίθεση με τα 1.5GHz του One X, αυτό είναι χρονισμένο στα 1.7. Το κινητό φέρει 720p οθόνη (το μέγεθος της είναι ακόμα άγνωστο) και από τις πληροφορίες του benchmark φαίνεται να έχει Ice Cream Sandwich αλλά υποθέτουμε ότι θα έρθει με Jelly Bean.

Η HTC φαίνεται να ετοιμάζει το Evitare για την AT&T, όπου θα χρησιμοποιεί το LTE δίκτυο της. Ελπίζουμε μόνο να βγει και έκδοση για την χώρα μας.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.