Ίσως το πιο πρωτοποριακό καλώδιο φόρτισης για το iPhone σας, το οποίο θα σας κάνει να αφήσετε για πάντα στο… συρτάρι αυτό που παρέχεται μαζί με τη συσκευή.

Είναι αρκετά μικρό, ώστε να χωράει στην τσέπη σας, καθώς το καλώδιο δεν είναι ενοχλητικά μακρύ (μόλις 10 εκατοστά). Επιπλέον, μπορεί να λυγίσει ώστε να σας διευκολύνει σε κάθε περίσταση, καθώς διαθέτει σχήμα «κλαδιού» με έναν εύκαμπτο «σκελετό» και τρία πόδια. Bonus χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν… τρίποδο για τη συσκευή σας, ώστε να βγάλετε φωτογραφίες, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Facetime κ.ο.κ.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το παραγγείλετε από τη σελίδα του στο Kickstarter. Κοστίζει περί τα 14,5 ευρώ (σε μαύρο) -ή 16 ευρώ περίπου αν θέλετε επιλογή χρώματος- ενώ το international shipping φτάνει περίπου τα 13 ευρώ, για την περίπτωση που θέλετε να το φέρετε στη χώρα μας και να το κάνετε «δώρο» στο iPhone σας. Τώρα, βέβαια, οι φήμες αναφέρουν ότι η Apple θα αλλάξει τον connector στο επόμενο iPhone της, αλλά έως τότε έχει ο Θεός…

Δείτε τι έγραψαν μερικά απο τα μεγαλυτερα τεχνολογικά blogs για το συγκεκριμενο gadget:

  • CNET: »most innovative iPhone docking cable ever»
  • ENGADGET: «from dismembered action-figure prototype to reality»
  • WIRED: »ideally suited to charging in laptops»
  • 9 TO 5 MAC: »the most versatile iPhone charging cord»
  • REAL SIMPLE: pinned to Problem-Solving Products
  • CORE77 DESIGN: »friend of Core77 and Hand-Eye Supply»
  • REDDIT: »the part of the video where the guy pulls the rat’s nest out of his bag and gives up in frustration? That must happen to me at least once every phone contract.» -Stankbucket- (Funny comment. Great username.)

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας.

http://www.youtube.com/watch?v=AyLLl0n0L1k&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.