philips-fidelio-soundbar-htl9100-speakers-2

 

H High End σειρά Fidelio της Philips απέκτησε δύο νέα προϊόντα, το soundbar Philips Fidelio HTL9100, και τα ακουστικά Fidelio S2 και S1.

To Soundbar πρόκειται για μια μπάρα ηχείων όπου τα δύο άκρα της μπορούν να αποσπαστούν, να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο και να τα χρησιμοποιήσετε για surround ήχο σε παιχνίδια η ταινίες. Τα αποσπόμενα ηχεία είναι ασύρματα, δηλαδή δεν χρειάζονται να είναι συνδεδεμένα στον ενισχυτή, αλλά τουλάχιστον θέλουν μια πηγή τροφοδοσίας κοντά σε μία πρίζα. Αυτό είναι αρκετά πρακτικό αν έχουμε περιορισμένο χώρο και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα ηχεία μας ανάλογα την περίσταση.

a8iq-800

Τα νέα ακουστικά της Philips ονομάζονται Fidelio S, και θα βγουν σε δύο εκδόσεις, το S1 και S2, αυτό που κάνει να τα ξεχωρίζει είναι το εργονομικό τους design και άνεση στο αυτί.

Τα ακουστικά θα χρησιμοποιούν δυναμικού τύπου ηχείο διαστάσεως  13.5 mm, το οποίο θα προσφέρει βαθύ μπάσο, καθαρά μεσαία και κρυστάλλινα πρίμα. Επίσης λόγω του κλειστού τύπου θα απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους από το περιβάλλον, και θα συνδέεται σε media players με θύρα 3.5 χιλιοστών.

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.