Η επερχόμενη ταινία God Of War της Universal Studios, θα έχει ως στόχο να διαφοροποιηθεί από τις άλλες ταινίες που αφορούν χαρακτήρες και σενάρια από το χώρο των βιντεοπαιχνιδίων.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της ταινίας, Patrick Melton και Marcus Dunstan (οι οποίοι στο παρελθόν έγραψαν τα Saw IV, Saw V, Saw VI, και Saw 3D), η προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών της Sony, στη μεγάλη οθόνη θα βελτιώσει ταινίες όπως το Clash of the Titans και το Immortals κάνοντας βήματα προς μια πιο τολμηρή κατεύθυνση.

Ο Melton, αποκάλυψε επίσης ότι η Sony ενθαρρύνει το δίδυμο των συγγραφέων να κάνει την ταινία διαφορετική από τις υπόλοιπες του ίδιου είδους.

Ο Charles Roven και ο Alex Garnter, παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας που βασίζεται στο παιχνίδι Uncharted της Naughty Dog, θα είναι επίσης και οι παραγωγοί της ταινίας που θα εξιστορεί τους άθλους του Kratos.

Δεν έχει γίνει καμία άλλη αναφορά σχετικά με τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Το God of War: Ascension αναμένεται να βγεί τον Μάρτιο του 2013. Πρόκειται για ένα prequel της αρχικής τριλογίας και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα ενσωματώνει multiplayer δυνατότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.