catwalk

 

Το Nokia Lumia 928 σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα έχει look παρόμοιο με του νέου NL 720, ενώ θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με οθόνη 4,5” OLED όπως ο προκάτοχός του, θα έχει 4G LTE με υποστήριξη VoLTE (Voice) και ταυτόχρονη χρήση φωνής και δεδομένων στο δίκτυο LTE (δεν μπορούν να το κάνουν όλες οι συσκευές με LTE). Θα έχει πάχος 10,2mm, θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο, μαύρο, μπλε (cyan) και κόκκινο και θα έχει XENON και LED φλας για την κάμερα. Το NL 928 αναμένεται να είναι αρκετά πιο ελαφρύ από το τανκ 920.

Σύμφωνα με το MyNokiaBlog, η συσκευή θα ανακοινωθεί στο Λονδίνο στις 15 Μαΐου, πράγμα που ανατρέπει τις αρχικές φήμες ότι πρόκειται για αποκλειστική συσκευή της αμερικάνικης αγοράς (Verizon).

Η ημερομηνία ανακοίνωσης πέφτει μετά την εμπορική διαθεσιμότητα του Samsung GS4, αλλά σίγουρα πριν από του iPhone 5S/6, και με νέο design, σίγουρα θα μαζέψει αρκετά βλέμματα. Αρκεί η Nokia να έμαθε το μάθημά της και να μπορεί να ανταπεξέλθει στην ζήτηση. (να ακούει και η Google, παρακαλώ!!)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.