nexus-7

 

Το νέο Nexus 7 δεν είναι και τόσο καλό τελικά! Από τότε που κυκλοφόρησε οι ιδιοκτήτες αναφέρουν συνεχώς προβλήματα. Δεν έχει σημασία πόσο μας αρέσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ, το θέμα είναι αν τελικά αξίζει κανείς να το αγοράσει.

Πρώτα υπήρχαν θέματα με το Wi-Fi και πριν λίγες μέρες αρκετοί χρήστες ανάφεραν προβλήματα με το GPS. Αλλά φαίνεται πως η κατρακύλα δεν έχει τελειώσει μιας και τώρα υπάρχει ένα νέο bug που δημιουργεί προβλήματα στο multitouch. Οι ιδιοκτήτες του Nexus 7 (2013), έχουν καταφύγει στο φόρουμ των  XDA Developers και στα Google Groups, προκειμένου να αναφέρουν τα προβλήματά τους. Ένας από αυτούς αναφέρει χαρακτηριστικά :

“Έχω παρατηρήσει ότι οποιαδήποτε ενέργεια απαιτεί άγγιγμα ή πάτημα, όπως η μετακίνηση ενός app ή widget συχνά δεν αναγνωρίζεται ακόμα και αν το δοκιμάσω πολλές φορές.”

Μετά από αυτό το σχόλιο, γέμισαν άλλες 7 σελίδες με το ίδιο πρόβλημα ή παρόμοια.

Η ελπίδα τώρα έγκειται στο ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του λογισμικού που μπορεί να λυθεί με ένα patch, αντί για τη περίπτωση που φταίει κάτι στο hardware όπου και θα χρειαστεί να αλλαχθεί οθόνη, πλακέτα ή ολόκληρη η συσκευή.

Το CNET διαπίστωσε ότι η Google έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα.

“Η ομάδα του Android γνωρίζει αυτό το ζήτημα και το διερευνά.”

δήλωσε ένας διαχειριστής της κοινότητας της Google. Ας ελπίσουμε ότι η συγκεκριμένη επιδιόρθωση θα έρθει σύντομα, γιατί πραγματικά είναι πολύ άσχημο να έχεις στα χέρια σου μια νέα συσκευή και να μη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

Update

Ορισμένοι χρήστες πρότειναν ότι διαφορετικοί launchers φαίνεται πως επιλύουν αυτά τα προβλήματα. Εάν κάποιος Techmaniac διαθέτει το νέο Nexus 7 ας το δοκιμάσει και ας μας κάνει ένα comment για το αν όντως διορθώνει το πρόβλημα.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.