Nokia-Logo

 

Παρόλο που έχουμε ακούσει αρκετές φήμες για το περιβόητο tablet από τη Nokia, είναι πολύ πιθανό να μην το δούμε στην MWC την άλλη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Strategy Analytics, η Φιλανδική εταιρία θα ακολουθήσει μια “smartphone first” στρατηγική, και θα αποκαλύψει μόνο νέα Windows Phones στην έκθεση της Βαρκελώνης.

Αν και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι η Nokia εργάζεται πάνω σε ένα Windows tablet, μάλλον δεν θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Ο πιο πιθανός λόγος είναι ότι η εταιρία αλλάζει πλεύση και, αντί να παρουσιάσει μια συσκευή με WindowsRT, όπως είχε φημολογηθεί αρχικά, θα κατασκευάσει ένα tablet με Windows 8, ακολουθώντας τα χνάρια της Samsung. Μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολύ λογική, αφού τα Windows RT είναι ένα ολοκαίνουριο σύστημα, και το μεγαλύτερο κομμάτι των πωλήσεων το καταλαμβάνει η Microsoft με το Surface RT.

catwalk
Nokia Catwalk
05672808-photo-nokia-aluminium-concept
Nokia “EOS”

Πάντως οι fans της Nokia και των Windows Phone θα έχουν πολλά να περιμένουν στην MWC την επόμενη εβδομάδα, αφού η φιλανδική εταιρία ετοιμάζεται να ανακοινώσει 4 νέες συσκευές!! Η πρώτη θα είναι ο αντικαταστάτης του Lumia 920, και θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, η δεύτερη θα είναι ένα νέο Windows Phone με κωδική ονομασία EOS, και σύμφωνα με τις φήμες θα έχει κάμερα PureView με 41MP!! Και αυτή θα βασίζεται στο 920. Οι άλλες δυο θα είναι τα Lumia 520 και 720, δλδ οι αντικαταστάτες των 510 και 710 αντίστοιχα.

Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη εβδομάδα, να δούμε τι θα ανακοινωθεί από τη Nokia, αλλά και τις άλλες εταιρίες, ειδικά μετά την “αποκάλυψη” του One χθες από την HTC.

Για κάθε τεχνολογικό νέο από τη Βαρκελώνη και όχι μόνο τσεκάρετε πάντα το Techmaniacs.gr!!

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.