Ίσως να σκέφτηκε ότι το iPhone 5 θα είναι ήδη εκεί.

Ποιος μπορεί να φανταστεί, γιατί κάποιος θα έβαζε σε κίνδυνο να καταστρέψει τη BMW του, οδηγώντας κατ ‘ευθείαν μέσα από τη μπροστινή τζαμαρία του καταστήματος της Apple στη Temecula, της Καλιφόρνιας ;

Και όμως, εδώ είναι ένα βίντεο από τη ζημιά που προξένησαν οι λίγο απερίσκεπτοι ληστές, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να έχουν συνυπολογίσει τις κάμερες ασφαλείας.

Κάποιοι μάλιστα θα εντυπωσιαστείτε με τους  κλέφτες, οι οποίοι φαίνεται να επιλέγουν τα μικρότερα αντικείμενα, παρά τα MacBooks.

Ωστόσο, είμαι βέβαιος, ότι πολλοί από τους πιστούς φαν της Apple θα  σοκαριστείτε από το χάος που προξένησαν αυτοί οι άνθρωποι.

Μήπως δεν καταλαβαίνουν, ότι μπορούν να κλέψουν από ένα κατάστημα της Apple, χωρίς να χρειάζεται να πηγαινοφέρνουν το αυτοκίνητό τους συνέχεια μπρος και πίσω ;

Ας μάθουν από το παράδειγμα τη Samsung…

Κοιτάξτε αυτό το κομμένο πόδι του τραπεζιού. Δεν φαίνεται να μπορούσε να μετακινηθεί έξω από το δρόμο. Μήπως δεν ξέρουν οι ληστές πόσες ώρες σχεδιασμού χρειάστηκε, για να δημιουργηθεί αυτό το όμορφο πράγμα ;

Παρόλα αυτά, αυτή η είδηση έχει μια περίεργη κατάληξη.

Οι πύλες ασφαλείας πίσω από το αυτοκίνητο φαίνεται να κατεβαίνουν και να παρεμποδίζουν την έξοδο των ληστών, αναγκάζοντας το αμάξι να κάψει τα λάστιχα του και να καταστρέψει τη πινακίδα του.

Η Αστυνομία έρχεται να κατηγορήσει τον 22χρονο Equonne Howard, αφού είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια επέστρεψε είτε για να φτιάξει τα λάστιχα  είτε για να ανακτήσει την πινακίδα την οποία φαίνεται να άφησε πίσω του.

Εκείνος δήλωσε αθώος την περασμένη Τετάρτη, την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε το καινούργιο iPhone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.