Οι εταιρείες που κατασκευάζουν κινητά ξύνουν κεφάλια τους για το πώς να κάνουν μεγαλύτερο ‘ντόρο’ με τα αξεσουάρ που βρίσκουμε μέσα στο πακέτο όταν αγοράζουμε τα smartphones μας.  Συνήθως περιλαμβάνουν ακουστικά,  καλώδιο, και ένα φορτιστή,(όχι κάτι για να ενθουσιαστούμε!). Η HTC είχε μπεί στο παιχνίδι βάζοντας Beats ακουστικά, αλλά ότι το εγχείρημα δεν έπιασε τόπο. Τώρα βλέπουμε πως η εταιρεία θα μπορούσε να οδεύει προς μια εντελώς άλλη κατεύθυνση, η HTC και ο πάροχος O2 προσπαθούν να πουλήσουν συσκευές χωρίς καθόλου φορτιστή στο κουτί.

Αυτή η κίνηση έχει μια λογική. Πολλοί από εμάς έχουν περισσότερες φορτιστές από ό, τι χρειαζόμαστε. Αν δεν έχετε, θα μπορούσατε να πάρετε τα πάντα από μόνος σας, ή απλά να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο καλώδιο USB για να φορτίζετε το τηλέφωνό σας μέσω του υπολογιστή σας, ή οποιοδήποτε αριθμό άλλων καταναλωτικών συσκευών με θύρες USB.

Στα χαρτιά, όλα ακούγοντε πολύ λογικά, αλλά είμαστε περίεργοι πώς θα αντιδράσουν οι καταναλωτές πάνω σε αυτή την ιδέα.

Ποια είναι η γνώμη σας; Θα σας ενδιέφερε αν ένα τηλέφωνο δεν είχε φορτιστή, ή θα σας ωθούσε στο να ψάξετε προς μια άλλη εταιρεία για το επόμενο σας κινητό;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.