Ο εκδότης του Final Fantasy και Tomb Raider, Square Enix, πήρε την πρώτη δημόσια άδειας για χρήση της Unreal Engine 4. Η Epic Games ανακοίνωσε σήμερα την είδηση, επιβεβαιώνοντας ότι έχει υπέγραψαν μια συμφωνία με την ιαπωνική εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών, που επιτρέπει την πλήρη χρήση της Unreal Engine 3 και τη μηχανή της επόμενης γενιάς.

Η Epic Games χαρακτήρισε την συμφωνία ως “μακροχρόνια” με την πεποίθηση οτι θα επεκταθεί σε πολλά παιχνίδια από την Square Enix. Η Epic Games Ιαπωνία παρείχε βοήθεια στο να γίνει η διαπραγμάτευση και θα συνεργαστεί άμεσα με την Square Enix για τη νέα άδεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Square Enix θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 4 ως ένα μέσο για να συμπληρώσει το ήδη ιδιόκτητο λογισμικό της, το Luminous Studio. Η Square Enix έκανε μια μικρή επείδειξη από το επόμενο Final Fantasy με την τεχνολογία αυτή.

Το Fortnite  θα είναι το πρώτο παιχνίδι που επιβεβαιώθηκε πως θα λειτουργεί με την Unreal Engine 4. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2013, αποκλειστικά για PC.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.