Εικόνα4

Αθήνα, 24 Μαΐου 2016  Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) ανανεώνοντας το  XperiaTM brand λανσάρει το νέο Xperia X smartphone στην ελληνική αγορά.

Η σειρά Xperia X εκφράζει το νέο όραμα του brand, προσθέτοντας νέες πτυχές έξυπνης τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα δημοφιλή και αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά του Xperia όπως: η κάμερα, η μπαταρία και ο σχεδιασμός, για να κάνουν την καθημερινότητα πιο «έξυπνη» και εύκολη.

Να προβλέψεις το απρόσμενο είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο – η νέας γενιάς κάμερα  Xperia  πηγαίνει την αυθόρμητη λήψη φωτογραφίας σ’ ένα άλλο επίπεδο, επιτρέποντας σας να φωτογραφίσετε με ακριβή εστίαση, ακόμα και για τις λήψεις τελευταίας στιγμής. Το ολοκαίνουργιο Predictive Hybrid Autofocus στο Xperia X, το οποίο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους τεχνικούς των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α™ Sony, σας επιτρέπει να επιλέξετε το αντικείμενο που θέλετε και έπειτα προβλέπει την κίνηση του, ώστε να μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε την κίνηση με τέλεια εστίαση, χωρίς να έχετε θολό αποτέλεσμα.

PS10_WHITE_PIU_UNIFIED-DESIGN_083

Τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά απαιτούν και μια αντίστοιχης διάρκειας μπαταρία και γι’ αυτό, η σειρά Xperia X ενσωματώνει την έξυπνη διαχείριση μπαταριάς της Sony, ώστε να αποδίδει διάρκεια αναμονής έως και δύο ημέρες1. Έτσι θα συνεχίζει η λειτουργία του τηλεφώνου σας για περισσότερο από μία φόρτιση. Όχι μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά σε ένα smartphone, η Sony σε συνεργασία με τη Qnovo ενσωμάτωσε την τεχνολογία “adaptive charging”², με αποτέλεσμα η ζωή της μπαταρίας να διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο. Κάθε συσκευή έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της, μέσω του επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 650 (του Xperia X).

PS10_DESIGN_COLOUR-RANGE_PIS_013

Στη λογική του ομοιόμορφου σχεδιασμού, οι σχεδιαστές της Sony έψαξαν για τα πιο ποιοτικά υλικά, φτιάχνοντας ένα smartphone που ταιριάζει πολύ καλά στην παλάμη του χρήστη. Κάθε συσκευή της σειράς X φέρει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί που περιβάλλεται από ένα στρογγυλό πλαίσιο κάνοντας το smartphone πολύ  άνετο στο χέρι.

Το Xperia X διαθέτει μια ποικιλία από αντίστοιχες θήκες  και λανσάρεται σε τέσσερα κομψά φινιρίσματα: λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό λάιμ και ροζ χρυσό. Το νέο Xperia X θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τη Δευτέρα 30 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Λιανικής, στην προτεινόμενη τιμή των 629€.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.