Η Sony σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που παίζετε τα βιντεοπαιχνίδια της. Πως θα το κάνει αυτό; Με το νέο υβριδικό χειριστήριο που φαίνεται πως σχεδιάζει.

Η εταιρεία δημοσίευσε μια νέα πατέντα για ένα “υβριδικό αποσπώμενο χειριστήριο με αισθητήρα Motion”.

Σχέδια από την πατέντα αυτή δείχνουν ότι το εν λόγω χειριστήριο θα είναι ένα συνοθύλευμα του κλασσικού DualShock της Sony και του Move μαζί. Θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως μαγνητόμετρο, επιταχυνσιόμετρο, δόνηση καθώς και αναπαραγωγή ήχου μέσω ενσωματωμένου ηχείου.

Η  εν λόγω πατέντα φαίνεται να θέτει ως απαραίτητη προυπόθεση, για να δουλεύει το υβριδικό χειριστήριο, τη κάμερα PlayStation Eye. Επιπλέον, φαίνεται πως τα παιχνίδια θα είναι σε θέση να ανιχνεύσουν αν το χειριστήριο είναι χωρισμένο στα δύο ή οχι.

Δεν είναι σαφές εάν το νέο αυτό υβριδικό χειριστήριο θα βγεί για το PlayStation 3, το PlayStation 4, ή ίσως και οι δύο, αν και εφόσον φτάσει κάποτε στην παραγωγή.

Η Sony βέβαια δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο ακόμα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.