Η Sony ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες προσθήκες smartphones στην σειρά Xperia, το acro S και το Go, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε ανθεκτικά υλικά για προστασία από γρατσουνιές αλλά και προστασία από το νερό.

Το Xperia acro S διαθέτει οθόνη 4.3¨ιντσών τεχνολογίας HD Reality Display και 720p ανάλυσης. Φέρει την πιστοποίηση του PlayStation, ενω διαθέτει φωτογραφική μηχανή 12MP με εγγραφή video στα 1080p. Η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής είναι ικανή να τραβήξει video 720p HD. Ο επεξεργαστής του acro S είναι ο διπύρηνος Snapdragon και επιπλέον η μνήμη του είναι 1GB με αποθηκευτικό χώρο 16GB. Το μπροστινό μέρος της συσκευής αποτελείται από γυαλί που αντέχει στις γρατσουνιές, καθώς επίσης είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, ενώ ενσωματώνει μια τεχνολογία η οποία του επιτρέπει να αναγνωρίζει το “άγγιγμα” από βρεγμένα χέρια. Πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο και ροζ χρωματισμό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Xperia Go σύμφωνα με την ανακοίνωση θα διαθέτει οθόνη 3.5” ιντσών, 5MP φωτογραφική μηχανή και διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1Ghz. Ακόμη η μνήμη RAM του είναι 512MB και ο αποθηκευτικός του χώρος 8GB (4GB διαθέσιμα στο χρήστη) με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο και κίτρινο χρώμα. Διαθέτει την ίδια τεχνολογία προστασίας από το νερό όπως και το acro S, με τη διαφορά ότι έχει λάβει μια ακόμη πιο ισχυρή πιστοποίηση έναντι στη σκόνη.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Και οι δύο συσκευές θα τρέχουν το λογισμικό του Android Ice Cream Sandwich, με το Xperia Go να το δέχεται ως μελλοντική αναβάθμιση, καθώς αρχικά θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 2.3. Το Xperia acro S και το Go πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2012.

 via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροTim Cook εναντίον Windows 8 (πάλι)
Επόμενο άρθροGoogle Project Glass σε εκπομπή στην TV
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.