Προχτές η Sharp ανακοίνωσε πως ξεκινάει μαζική παραγωγή της οθόνης 5 ιντσών Full HD (1920 x 1080, 443ppi, τεχνολογίας CG) για τα επόμενης γενιάς ταμπλετόφωνα. Και πάνω που λέγαμε πως δεν θα δούμε κάτι άλλο από την εταιρία, έρχεται στην CEATEC 2012 και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Στη έκθεση λοιπόν παρουσιάζει οθόνη 6.1 ιντσών (τεχνολογίας IGZO).

Το ξεχωριστό με αυτή την οθόνη όμως δεν είναι άλλο από την ανάλυση της, που διαθέτει 2560×1600 pixels με πυκνότητα 498ppi.

Να σημειωθεί ότι η Sharp χρησιμοποίησε την τεχνολογία CG (continuous grain silicon TFT) αντί της IGZO στη μαζική παραγωγή των οθονών 5”, διότι προς το παρόν διατηρεί κάποια πλεονεκτήματα έναντι της νεώτερης τεχνολογίας, κυρίως σχετικά με τον χρόνο απόκρισης και την ευκολία παραγωγής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.