Η Samsung είχε κάνει μια τολμηρή κίνηση στο τομέα της τεχνολογίας, για να φέρει πίσω τη γραφίδα στις σύγχρονες συσκευές, μέσω του S-Pen, για το αρχικό Galaxy Note.

Σήμερα βλέπουμε οτι η εταιρεία πάει ένα βήμα ακόμα παραπέρα βάζοντας το στο Galaxy Note II και το Galaxy Note 10,1.

Εάν το βίντεο που ακολουθεί αποδειχθεί ότι είναι  αληθινό τότε η Samsung θα φέρει το S-Pen και στα Windows 8.

Το Samsung Smart PC Ativ στο βίντεο που ακολουθεί, όχι μόνο φαίνεται να έχει μια παραλλαγή του S-Note (λίγο πολύ η ίδια με την εφαρμογή του Android), αλλά φαίνεται επίσης να περιλαμβάνεται και το S-Pen έτσι ώστε να επωφεληθείτε από αυτό.

Θα περιλαμβάνεται μέσα στο Windows 8 tablet(το πενάκι) και θα μπορεί να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο όπως στις Android συσκευές, από άποψη σημειώσεων, σχεδίασης, ζωγραφικής κλπ.

Οι φήμες λένε ότι η Samsung θα μεταφέρει επίσης και την εφαρμογή S-Memo για τα Windows 8, έτσι βλέπουμε τη Νότιο-Κορεάτικη εταιρεία να γεφυρώνει τα δύο μεγάλα λογισμικά χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά που έγιναν δημοφιλή στο Android.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.