Και όταν νομίζαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα κοινωνικά δίκτυα, η Samsung σχεδιάζει τη δική της πλατφόρμα, η οποία τελικά θα ανταγωνιζεται με το Facebook σύμφωνα με πληροφορίες και έντυπα από τους Times της Κορέας.

“Samsung Facebook” – αυτό είναι το όνομα της – θα είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία διαδικτύου με δυνατότητα Bluetooth, όπως κάμερες και τηλεοράσεις. Για την περαιτέρω βελτίωση, ο παραγωγός της Νότιας Κορέας σχεδιάζει να ενσωματώσει το επερχόμενο κοινωνικό δίκτυο με το cloud computing της Amazon.

“Μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουμε μια τελική έκδοση που θα προσφερθεί πρώτα σε χρήστες συσκευών της Samsung δωρεάν. Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, το νωρίτερο », είπε ο υπάλληλος.

Θα εγκαταλείψετε το σημερινό σας κοινωνικό δίκτυο,  Facebook, Google + ή άλλο, για αυτό της Samsung μόλις αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές του 2013; Ή μήπως ήδη έχετε ”πήξει”;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.