Μετά την απόφαση της περασμένης εβδομάδας στη δίκη της Apple και της Samsung, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Samsung μπορεί να είναι λίγο αναστατωμένη. Έχουμε ακούσει ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να αφήσει στην τύχη της, τις πωλήσεις των   τηλέφωνων και αν αυτό σημαίνει ότι νέο λογισμικό, hardware αλλαγές, ή να συνεχίσει  δικαστικά  η Samsung θα συνεχίζει να κάνει ότι χρειαστεί. Εμείς αναρωτιόμαστε αν αυτο το περιστατικό θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο  σχετικά με τα σχέδια της Samsung για την αντιμετώπιση της Apple, όπου η εταιρεία καθιστά σαφές ότι σκοπεύει να μηνύσει την Apple  αναυτή παράγει iPhone με δυνατότητα LTE.
Αν και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το LTE που κατέχονται από έναν αριθμό εταιρειών (με τη Nokia στην πρώτη θέση), η Samsung έχει ένα σημαντικό προβάδισμα  και θεωρητικά θα μπορούσε να προκαλέσει ζημία για την Apple.

Ενώ δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι το iPhone 5 θα διαθέτει πράγματι LTE συνδεσιμότητα, η Apple θα πρέπει να μπεί στο τρένο του 4G αλλίως κινδυνεύει να χάσει την πρώτια της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.