Η Samsung ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι κέρδισε 27 βραβεία καινοτομίας στην CES για πολλά από τα προϊόντα της, αλλά μέσα στη λίστα από τα γνωστά προϊόντα της  κρύβεται και ένας μπαλαντέρ.

Μία 85-ιντσών Ultra High Definition τηλεόραση:

Παρόλο που απ’ ότι φαίνεται η τηλεόραση θα ακολουθεί το πρότυπα σχεδίασης των μικρότερων μοντέλων η συσκευή ξεχωρίζει από την ανάλυση, η οποία διαθέτει πάνω από 8 εκατομμύρια pixels.

Η  Sammsung αναφέρεται σε αυτή την τιτάνια τηλεόραση ως ” η μεγαλύτερη στον κόσμο εμπορεύσιμη LED UHD τηλεόραση,” ένας ισχυρισμός που κατά πάσα πιθανότητα θα αμφισβητηθεί σύντομα.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και την ημερομηνία έκδοσης θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη CES του 2013.

Έτσι, αν έχετε ήδη ξεκινήσει να κόβεται πολυτέλειες, όπως ζεστό νερό και τα πολλά γεύματα τη μέρα με ελπίδες εξοικονόμησης χρημάτων για να αγοράσετε μία από τις 84-ιντσών UHD τηλεοράσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις άλλες εταιρίες, ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω για να δείτε τον άσσο που κρύβει η Samsung στο μανίκι της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.