Το περασμένο φθινόπωρο ακούσαμε για ένα τρελό σχέδιο τηλεφώνου από τη Samsung, που έμοιαζε σχεδιαστικά με κάποιο ‘dumbphone’ από τα προηγούμενα χρόνια.

Το SCH-W999, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των smartphones ήταν ένα flip τηλέφωνο με κανονικό πληκτρολόγιο. Αν και εξαιρετικά ασυνήθιστο, το τηλέφωνο δεν βγήκε ποτε έξω από την αγορά της Κίνας, και γρήγορα ξεχάστηκε.

Το SCH-W2013 τώρα, διατηρεί την ίδια βασική σχεδίαση με το W999, έχει αναδιπλούμενη κατασκευή και διαθέτει δύο οθόνες, μια εσωτερική και μια εξωτερική. Αν και οι δύο οθόνες έχουν ανάλυση WVGA και μετράνε 3,7 ίντσες η κάθε μια, δεν περιμένουμε να δούμε υψηλές αναλύσεις. Το τηλέφωνο θα έχει quad-core SoC στα 1.4GHz (Exynos Quad 4) και 2GB RAM. Το W2013 διαθέτει 16GB εσωτερική μνήμη, επεκτάσιμη μέσω microSD, και από μερίας λογισμικού θα διατίθεται με Android Ice Cream.
Σύνοψιζοντας : αυτό δεν είναι ένα smartphone για το μέσο χρήστη(ούτε για τον hardcore). Αν και η Samsung δεν έχει ακόμη τιμολογίσει το W2013, αναμένεται να κοστίζει γύρω στο 3000 δολάρια( seriously????). Ειλικρινά, για αυτό το είδος των χρημάτων θα περίμενε κανείς να έχει ακόμα καλύτερες προδιαγραφές (για να μην πούμε οτι θα έπρεπε να φτίαχνει καφέ και να κάνει στον ιδιοκτήτη μασάζ).

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.