Έχουν βγει στο φως πλέον πολλές νέες πληροφορίες για το Grand Theft Auto V, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο κόσμος του θα είναι μεγαλύτερος από  τους κόσμους του Red Dead Redemption, του San Andreas, και του Grand Theft Auto IV μαζί (τουλάχιστον σύμφωνα με την Rockstar).

….Fuck  !

Θα σας παραθέσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες που έχουμε μάθει για τον επόμενο μεγάλο τίτλο της Rockstar:

  • Σύμφωνα με την Rockstar, το Los Santos του Grand Theft Auto V είναι μεγαλύτερο από το Red Dead Redemption, το San Andreas, και το Grand Theft Auto IV μαζί ( το επαναλαμβάνω, γιατί προσπαθώ να το εμπεδώσω…).  Ναι, υπάρχει ερημιά, μια στρατιωτική βάση, και ακόμη και ένας πυθμένας του ωκεανού κάτω από το νερό για να εξερευνήσετε.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού “σχεδόν σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού”.

  • Οι τρεις πρωταγωνιστές παρεμπιπτόντως ονομάζονται Michael, Trevor και Franklin. Ο Michael ( να μην ξεχάσω, Χρόνια Πολλά για χτες… ) είναι ένας συνταξιούχος ληστής τραπεζών που ξαναεπανέρχεται στο έγκλημα. Ο Trevor είναι ένας εγκληματίας καριερίστας και τοξικομανής. Ο Franklin είναι ένας 20άρης ανερχόμενος στη μπίζνα του δρόμου.

  • Μερικές φορές θα εργαστούν από κοινού για τις αποστολές, κατά τις οποίες θα μπορείτε να μεταβείτε πίσω και εμπρός από χαρακτήρα σε χαρακτήρα, ανάλογα με το ποιο μέρος της συγκεκριμένης αποστολής θέλετε να εκπληρώσετε.

 

  • Κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του προσωπικότητα, ένα σύνολο ικανοτήτων και από πίσω μια ομάδα φίλων να αλληλεπιδρούν με αυτόν. Όσους δεν χειρίζεστε θα έχουν ο καθένας το δικό του ρόλο στο παιχνίδι.

  • Θα έχει παρόμοιο κόσμο με αυτόν του Grand Theft Auto IV στο Liberty City, γι αυτό και ίσως να δείτε μερικούς επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες (μην περιμένετε πάντως να δείτε τον Niko Bellic).

  • Θυμάστε εκείνες τις τυχαίες  αποστολές ( που έτρεχαν παράλληλα με το αρχικό campaign ) στο Red Dead Redemption.  Είναι παρών και στο  GTA V:  περιμένοντας βέβαια  hitchhikers, κλέφτες, και πτώματα, μεταξύ άλλων.

  • Ναι στις φιλίες. Όχι σε ειδύλλια.

  • Η Rockstar λέει ότι θα υπάρξει διαχείριση χρημάτων, αλλά δεν θα είμαστε σε θέση να αγοράσουμε ακίνητα. Θα υπάρξουν βέβαια αρκετά ” άλλα πράγματα.”

Όποιος έχει όρεξη μπορεί να διαβάσει το 25σέλιδο αφιέρωμα του GameInformer για το GTA V, το οποίο περιέχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες  για το παιχνίδι.

Ανυπομονούμε να πιάσουμε στα χέρια μας τον επόμενο κορυφαίο τίτλο της Rockstar.

To Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει την άνοιξη 2013 για Xbox 360 και PS3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.