Η Raspberry Pi συνεχίζοντας να στηρίζει τους αρχάριους προγραμματιστές, τώρα ξεκινήσε το δικό της κατάστημα εφαρμογών. Με 23 τίτλους ήδη διαθέσιμους, η εταιρεία συνεργάζεται με τις εταιρείες IndieCity και Velocix για να δημιουργήσουν μια πιο προσιτή αγορά στον τομέα των εφαρμογών μέσω διαδικτύου.

Οι χρήστες του Raspberry Pi OS μπορούν να κατεβάσουν και να ανεβάσουν περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων binaries, raw κώδικα Python, εικόνων, ήχων ή βίντεο) στο κατάστημα, με την επιλογή του αν θέλουν ή όχι να χρεώσουν το κάτι τις, με σκοπό την ενθάρυνση της προσπάθειας αυτών των νέων προγραμματιστών. Το παιχνίδι, για παράδειγμα, Storm in a Teacup (που αλλού κοστίζει £ 1,99) έρχεται δωρέαν στη συγκεκριμένη online βιβλιοθήκη.

Η εταιρεία ελπίζει ότι, μέσω ενός συστήματος με κριτικές και βαθμολογίες, να φθάνουν στην κορυφή οι κορυφέες εφαρμογές κατ’ επιλογή των χρηστών. Μπορείτε να δείτε τι περιέχει το νεό αυτό κατάστημα στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Raspberry Pi

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.